1ste prijs muziekboten varen corso Westland 2016

7 augustus 2016

Marcel en Christien van der Haar van ATELIER CORAGGIO uit Groenlo voor de tweede maal winnaar van de Muziekboten tijdens de 19de editie van het Varend Corso Westland.

Tijdens het varend corso Westland wat dit jaar op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus plaats vond hebben Marcel en Christien van der haar van Atelier Coraggio uit Groenlo met hun meer dan 20 meter lange muziekboot “DRUMSPEKTAKEL”met een vrolijke bloemrijke versiering voor de tweede maal de 1ste prijs weten binnen te slepen.

Op de boot waren meer dan 8000 stelen bloemen varierend van Calla’s t/m Anthuriums verwerkt wat voor een vrolijk en kleurrijk geheel zorgde.
De muzikale ondersteuning tijdens de drie corso dagen werd door drie professionele drummers verzorgd.
Dit zorgde voor een explosie van muziek en bloemen op deze kleurrijke boot waar de meer dan 500000 bezoekers langs de waterkant van konden genieten.
Tijdens het varend corso varen er zo’n 60 met bloemen versierde boten mee.

In 2013 werden Marcel en Christien ook al eerste en vorig jaar in 2015 haalden ze een mooie tweede prijs met hun muziekboten tijdens dit gratis evenement.

Marcel: “Christien en ik zijn enorm trots dat het ons weer gelukt is om in de stromende regen en wind tijdens de opbouw een mooie boot af te leveren die dit jaar zonder een echt plan in elkaar is gezet.
Andere jaren wisten we precies wat we gingen doen maar dit jaar hebben we alleen de bloemen en de Oasis besteld en zijn we gewoon gaan improviseren iets wat ons als team blijkbaar wel goed ligt.
En ondanks het slechte weer tijdens de eerste opbouw dagen hebben Christien en ik de moed erin weten te houden en gewoon keihard door gewerkt zo hadden we de boot weer ruim op tijd af en dat geeft een heerlijk gevoel en zeker als het ook nog eens door een vakkundige Jury met een eerste plaats wordt beoordeeld”IMG_9469

Pages: 1 2 3 4 5